you're reading...
ECONOMIC, GENERAL, ONG, POLITIC, social

Mihai Razvan Ungureanu lanseaza Noua Dreapta la Cluj .

 Initiativa Civica de Centru-Dreapta (ICCD)  se va transforma in partid politic daca membrii sai vor dori acest lucru, a declarat ieri  Mihai Razvan Ungureanu cu ocazia lansarii la Cluj a noii miscari de dreapta.

„Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Initiativei Civice de Centru Dreapta (ICCD), a inceput vineri un turneu prin tara, care va include orasele Cluj, Arad si Timisoara, cu scopul de a-si cunoaste sustinatorii si de a-si promova proiectul politic lansat pe 6 iulie, ale carui obiective sunt schimbarea profunda a clasei politice si a modului de a face politica in Romania prin propunerea de figuri si proiecte noi, credibile si integre”, se arata in comunicatul de presa trimis vineri.

„Incepem o serie de deplasari in tara pentru a ne cunoaste simpatizantii. Am primit mii de mesaje de sustinere din toata tara de la cetateni care isi pun speranta intr-un nou proiect politic menit sa ofere solutii la adevaratele probleme ale romanilor”, a spus Ungureanu.

El a mai precizat ca dreapta romaneasca trebuie „regandita”, iar actiunile lui sunt adresate electoratului „inselat” de politicile stangii.

„Dreapta romaneasca trebuie regandita si consolidata, iar actiunile noastre din aceasta vara sunt adresate electoratului inselat de politicile stangii si dezamagit de modul in care a fost guvernata Romania pana de curand”, a sustinut fostul premier.

Mihai Razvan Ungureanu a spus ca obiectivul lui este ca ICCD sa reuseasca sa construiasca o platforma politica cu rol de alianta electorala pentru alegerile parlamentare.

„Primul pas pentru o politica altfel l-am facut deja prin lansarea Initiativei Civice de Centru Dreapta. Obiectivul nostru este ca Initiativa sa reuseasca pana in toamna construirea unei pltaforme politice cu rol de alianta electorala, care sa-si angajeze electoral proprii candidati, sub sigla unica si titlu unic”, a mentionat el.

Fostul premier va fi insotit prin tara de europarlamentarul PDL Cristian Preda, care este si co-fondator al Initiativei Civice de Centru Dreapta. „Cei doi se vor afla vineri si sambata la Cluj, unde sunt programate intalniri cu presa si simpatizantii. Sambata dimineata, Mihai Razvan Ungureanu si Cristian Preda vor participa la un miting al Dreptei”, scrie in comunicatul trimis.

„Duminica, membrii ICCD vor avea intalniri cu simpatizantii din Arad, iar luni vor pleca la Timisoara pentru o serie de intalniri cu sustinatori, oameni de afaceri, personalitati publice si ONG-uri.  Totodata, Mihai Razvan Ungureanu va avea o intalnire cu membrii Consiliului Societatii Timisoara”, se mai arata in documentul amintit.

Reclame

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: