you're reading...
GENERAL, international, POLITIC

Politicienii USL îi jignesc pe liderii europeni

Furioşi că UE nu a tolerat acţiunile care au afectat statul de drept, politicieni ai actualei Puteri i-au atacat dur pe liderii europeni, titrează Adevarul 

Tudor Chiuariu, Eugen Nicolăescu, Victor PontaReprezentanţi de seamă ai USL, care până acum câteva luni invocau în discursurile lor valorile europene, au folosit în ultimele zile un limbaj politic pur românesc împotriva liderilor Comisiei Europene şi ai Parlamentului European.

Chiuariu îl atacă pe Barroso

Un exemplu este Tudor Chiuariu, fost ministru al Justiţiei în 2007 în Guvern PNL, care şi-a permis să ridice tonul şi să-l critice pe Jose Manuel Barroso, preşedintele CE.

„Pentru domnul Barroso nu contează experimentele Ridzi şi Udrea şi sistemul Băsescu-Boc-Udrea pe care românii au fost nevoiţi să-l suporte în ultimii ani. Domnul Barroso nu a fost preocupat că fiica domnului Băsescu a ajuns în Parlamentul European finanţându-şi campania electorală prin corupţie, prin intermediul doamnei Ridzi”, spune Chiuariu.

„Barroso uită că Justiţia nu se poate face de către magistraţi cu salarii tăiate şi uită să spună că Guvernul Ponta a reîntregit salariile magistraţilor. A făcut Barroso ceva în 2009 la strigătele disperate ale Justiţiei pe care acum o plânge?”, a continuat Chiuariu să-şi verse nervii pe Barroso.

Nicolăescu îi acuză pe „prietenii lui Băsescu”

Eugen Nicolăescu, fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Tăriceanu în anii 2007-2008, ia în râs raportul MCV şi pare că nu dă doi bani pe el pentru că este făcut de „prietenii lui Băsescu”.

„Raportul privind MCV va avea mai mult caracter politic, pentru că, la nivelul Comisiei Europene, marea majoritate a comisarilor, inclusiv preşedintele Comisiei, fac parte din PPE, prietenul politic al domnului Băsescu”, a declarat Eugen Nicolăescu.

Articol: Adevarul.ro

Anunțuri

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Anunțuri