you're reading...
GENERAL, POLITIC

Mihai Răzvan Ungureanu: Arma noastră pe 29 iulie este boicotul!

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu îndeamnă, pe Facebook, la neparticipare la referendum, arătând că mesajul este acela că nu se poate legitima „un mod de a face politică fără scrupule, demnitate şi în dispreţul întregii societăţi”, potrivit Adevărul

„Pe 29 iulie vă îndemn pe toţi să nu cădem în capcana pe care cei de la USL ne-au întins-o, pentru că, pentru prima dată în istoria recentă a României, democraţia ar putea fi învinsă cu propriile arme. Arma noastră pe 29 iulie este boicotul”, scrie Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta.

„Doar prin nesupunere şi neparticipare le putem spune lui Victor Ponta, Crin Antonescu şi acoliţilor lor că România nu mai are nevoie de politicieni în ADN-ul cărora nu s-a fixat încă instinctul democratic. Mesajul nostru este următorul: NU putem legitima prin participarea noastră un mod de a face politică fără scrupule, demnitate şi în dispreţul întregii societăţi”, continuă el.

Colegiul Director al PDL a decis, marţi, să îndemne alegătorii să nu participe la vot la referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Articol Adevărul

Anunțuri

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Anunțuri