you're reading...
GENERAL, international

OLIMPIADA 2012. Incident RUŞINOS pentru România la Londra

Incident incredibil la Londra: patru voluntari români, selectaţi de Comitetul de Organizare, au fugit cu tot cu telefoane şi echipament cu doar o zi înainte ca „tricolorii” să ajungă la Londra.

Octavian MorariuOLIMPIADA 2012. Comitetul de Organizare a JO a selectat voluntari pentru toate delegaţiile care sunt prezente la Olimpiada de la Londra. Cunoaşterea limbii respectivei ţări a constituit un punct de plecare, dar nu neapărat o condiţie esenţială.

Pentru delegaţia noastră au fost selectaţi patru români stabiliţi în zonă, un francez cunoscător al limbii ce se vorbeşte la noi şi un englez de origine indiană. Toţi au fost îmbrăcaţi din cap până în picioare, au primit telefoane mobile şi cartele gratuite pentru transportul în comun, scrie ProSport.

Cu o zi înainte ca primii „tricolori” să ajungă în Satul Olimpic, toţi cei patru români au dispărut!

„A fost un moment penibil. Pentru noi, asistenţii sunt materia primă. Fără ei nu putem face nimic într-un oraş unde se circulă pe partea stângă, un oraş pe care nu ajungi să-l cunoşti într-o viaţă, darmite într-o săptămână. Efectiv ne-a destabilizat”, a declarat şeful de misiune al României la Londra, Andu Epuran.

Indignat de cele petrecute, Octavian Morariu intenţionează să trimită Ambasadei României la Londra numele celor care, consideră oficialul COSR, ne-au făcut de râs.

„N-am de ce să le ascund numele. Degeaba ne străduim noi să facem imagine României, dacă alţii o strică”, a spus Morariu.

Cei patru se numesc Larisa Mihoreanu, Cătălin Popi, George Rădoi şi Igor Cojuşnean. Comitetul de Organizare deja le-a găsit înlocuitori, patru englezi ajutându‑i acum pe bază de voluntariat pe sportivii români.
Citeste mai multe pe:  REALITATEA.NET

Anunțuri

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Anunțuri