you're reading...
GENERAL, POLITIC

27 iulie -Băsescu: În cazul unei prezenţe de 48-49%, voi repropune USL revizuirea Constituţiei şi demisia mea; 15 Iulie – Crin Antonescu: Mă voi retrage din viața politică dacă Traian Băsescu va reveni la Cotroceni chiar și cu zero voturi

Preşedintele suspendat Traian Băsescu  declara potrivit Mediafax că, dacă referendumul va fi invalidat în urma unei prezenţe la urne de 48-49% şi cu o majoritate foarte mare pentru destituirea sa, după revenirea în funcţie el va relua către USL propunerea de revizuire a Constituţiei însoţită de demisia sa.

Pe cealaltă parte a baricadei, Președintele interimar, Crin Antonescu, declara în 15 iulie la  TVR 1, că se va retrage din viața politică dacă președintele Traian Băsescu va ajunge la Cotroceni chiar și cu „zero voturi”.

Astăzi asistăm însă la întoarceri de poziţie şi semne de uitare:

 

 

Momentul în care ne aflăm astăzi ne spune că discuţia privind o eventuală decizie a lui Crin Antonescu este prematură. O astfel de decizie nu poate fi luată sau supusă propriei conştiinţe decât după soluţionarea finală a acestei crize politice, mă refer exclusiv la referendum pentru că e posibil ca ecourile crizei să mai dăinuie şi după soluţionarea referendumului. În acest moment, orice răspuns, orice comentariu este prematur”, a declarat Vosganian conform Agerpres.

Traian Băsescu e pe punctul de a se reîntoarce la Cotroceni, iar Crin Antonescu nu pare dispus să-şi respecte cuvântul de a se retrage din politică. Mai mult, Ponta i-a luat apărarea: „Cum, când am câştigat cu 85% la 15%, ce faci? În ce ţară trăim? Cine pierde se duce la Cotroceni, cine câştigă pleacă? Nici vorbă de aşa ceva. Nu ştiu dacă se validează sau nu, dar când câştigi cu 85 la 15, loser-ul se duce la Cotroceni şi câştigătorul ce să facă, să plece acasă?”

Citiţi mai mult:  http://www.evz.ro

 

Anunțuri

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Anunțuri