you're reading...
ECONOMIC, GENERAL, POLITIC

Ruşinea infrastructurii: În România există un drum naţional de pământ de 40 de kilometri

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a plătit 16 miliarde de lei pentru drumuri naţionale în perioada 2008-2014, reparând 2.900 de kilometri de astfel de şosele, adică mai puţin de o cincime din reţeaua existentă de drumuri naţionale din ţara noastră.

Potrivit Ziarului Financiar, în ciuda acestor sume cheltuite, în România încă există un drum naţional „de pământ“ de 40 de kilometri, în estul ţării.

Premierul Victor Ponta spunea în urmă cu un an că este „ruşinos“ ca România să aibă un drum naţional de pământ, aşa cum este DN 24C Rădăuţi Prut-Manoleasa (circa 40 de kilometri), acesta urmând să fie asfaltat în 2014, lucru care însă nu s-a concretizat.

Asfaltarea acestui drum ar costa circa 40-50 de milioane de euro, potrivit estimărilor ZF, care iau în calcul standardul de cost al CNADNR pentru construcţia de drumuri naţionale noi, de 5,3 milioane de lei pe kilometru.

„Drumul naţional (Rădăuţi Prut-Manoleasa – n.red.) este în continuare de pământ, nu este asfaltat. Chiar am primit o adresă anul acesta că nu există fonduri alocate pentru acest drum“, spune Viorica Nichiteanu, inspector impozite şi taxe în cadrul Primăriei Rădăuţi-Prut.

Anunțuri

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: