you're reading...
GENERAL, POLITIC

Ponta avertizează: Până în 2016 nu scăpați de mine!

Premierul Victor Ponta a spus, după ce noul Cabinetul a primit votul de încredere al Parlamentului, că s-a decis să ceară votul de încredere cu gândul de a rămâne la guvernare până în 2016.

1

Plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului a validat luni noua formulă guvernamentală propusă de premierul Victor Ponta cu 377 de voturi pentru și 134 împotrivă.

„Nu am fost atât de hotărât de la început, după data de 16 noiembrie, în momentul în care am hotărât să cer din nou votul de încredere al Parlamentului, în momentul în care am hotărât să vin cu o listă de priorități. Am făcut-o cu gândul că ne ducem mandatul până la capăt, adică până la alegerile parlamentare din noiembrie 2016, timp în care avem foarte multe lucruri de făcut atât la Guvern și în Parlament și trebuie toți, și noi care ne aflăm la Putere și cei din Opoziție, să trecem printr-un amplu proces de reformă a sistemului politic”, a explicat premierul luni seară la Parlament.

„Nu a fost nicio problemă de negociere (a noii formule a Guvernului — n.r.). A fost o problemă de energie până la urmă a mea și de credință că pot să duc la bun sfârșit ceea ce am început în 7 mai 2012. Mi-am recăpătat această încredere, nu în totalitate, trebuie să recunosc. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le fac altfel și cred că o să învăț mai mult din înfrângerea din 16 noiembrie decât am învățat din victoriile anterioare”, a mai spus Ponta.

Premierul a adăugat că votul primit reprezintă „o susținere consistentă”, care îl face să fie și mai hotărât în a implementa tot ceea ce a propus luni în fața parlamentarilor.

sursă: agerpres

Reclame

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: