you're reading...
bancar, ECONOMIC, GENERAL, international, POLITIC

AVERTIZARE din partea investitorilor străini către politicienii din România

Schimbarea Guvernului necesită un efort din partea mediul de afaceri pentru a stabili un dialog cu noii membri ai executivului, dar n-ar trebui să fie o problemă atâta timp cât schimbările în ministere se opresc doar la ministru și secretari de stat, potrivit Consiliului Investitorilor Străini din România (CIS).

1

„Este un factor, sunt multe aspecte care se adună aici (schimbarea Guvernului, n.r). Ce să facem, este un dat, nu putem să schimbăm asta, este un efort să stabilim un dialog cu persoanele și organizațiile respective. Măcar acum nu avem, sper să nu avem schimbări, care merg mult mai departe decât ministerele, așa cum se întâmplă dacă se schimbă puterea politică, iar schimbările merg mai adânc”, a declarat miercuri Steven van Groningen, membru în conducerea Consiliului Investitorilor Străini din România (CIS) potrivit Mediafax.

El a menționat că nu se așteaptă la probleme pentru mediul de afaceri în urma remanierii Guvernului.

Consiliul Investitorilor Străini (CIS), în engleză Foreign Investors Council (FIC) este o asociație non-profit din România. A fost înființat în 1997 și are peste 100 de companii membre, a căror investiție cumulată în România depășește suma de 16 miliarde de euro, reprezentând aproximativ două treimi din volumul total al investițiilor străine din țară. Misiunea Consiliului Investitorilor Străini este de a facilita dialogul între factorii de decizie relevanți și investitori pentru îmbunătățirea climatului de afaceri din România și pentru a asigura asistență României în procesul de aderare la Uniunea Europeană.

sursă: mediafax.

Reclame

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: