you're reading...
Campania: “Produs romanesc"

“Produsul romanesc al saptamanii”: Incaltamintea MARELBO

Saptamana 22-29 decembrie este dedicata incaltamintei Marelbo

5

Marelbo, un scenariu de film

Marelbo isi are sediul in Vicovul de sus, o localitate in apropiere de granita cu Ucraina unde lucreaza peste 500 de persoane in fabrica de incaltaminte.

Conform Wall Street,  in 2013 Marelbo a avut afaceri de peste  10 milioane de euro, fiind cel mai important jucator de pe piata locala cu ambitii pentru a cuceri Europa.

Povestea Marelbo poate fi usor ecranizata intr-un film;  Aurel Bobu a realizat prima pereche de pantofi pentru mama sa, iar tainele acestei meserii le-a invatat de la un mester din Vocovul de sus.

2

“Dupa aproximativ un an vestea s-a raspandit in tot judetul Suceava ca sunt meserias bun si fac pantofi de calitate. Neputand face fata cererii am inceput sa iau si eu ucenici pentru calificare si sa ma ajute sa onorez toate comenzile astfel ca pana la revolutie am invatat mai departe alti 50 de cizmari. Am lucrat in forma legala prin Sectia Prestari Servicii prin primarie”, spune Aurel Bobu. pentru Wall Street
_______________________________________________________________________________________

Marelbo are deschide magazine in toata tara: Bucuresti (2), Vicovu de Sus, Radauti, Suceava, Falticeni, Campulung, Vatra Dornei, Bistrita, Baia Mare, Cluj(2), Oradea, Piatra Neamt, Roman, Bacau si Onesti, Brasov, Sibiu, Alba Iulia,  Deva, Galati(2), Buzau, Focsani, Ploiesti, Pascani, Botosani, Dorohoiu, Iasi si Constanta.

1marelbo2 - Copy

Cu afaceri de peste 10 milioane de euro in 2012 si 35 de magazine proprii in toata tara, Marelbo are in plan ca in 2013 sa deschida alte 40 de magazine in Romania si in acest fel sa acopere intreaga suprafata a tarii.

6

Urmariti si sprijiniti campania “Produsul romanesc al saptamanii”, si sprijiniti producatorii locali cumparand produse fabricate in Romania.

Asteptam mesajele voastre aici:  contact- JURNALUL DE MAINE

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: