you're reading...
GENERAL, international, POLITIC

Donald Trump s-a înscris oficial în cursa pentru preşedinţia Statelor Unite

Omul de afaceri Donald Trump a făcut miercuri un pas important către o candidatură în alegerile prezidenţiale americane din 2016, relatează AP.

4

„Eu sunt singurul care poate face America să fie cu-adevărat mare din nou”, a declarat vocalul republican, citat într-un comunicat, anunţând formarea unui comitet exploratoriu.

La doar un pas de lansarea oficială a campaniei, acest anunţ îi permite să înceapă să colecteze fonduri şi să angajeze personal în cursa către Casa Albă. Trump a anunţat că a angajat deja consilieri politici în Iowa, New Hampshire şi South Carolina, care găzduiesc primele trei înfruntări din cursa internă.

Trump este considerat unul dintre favoriţi în tabăra republicană. În tabăra democrată, Hillary Clinton este prezentată de sondaje ca favorită pentru obţinerea învestiturii partidului.

El a sugerat de mult că aspiră la obţinerea învestiturii republicane, însă de această dată pare mai serios, comentează AP, care se referă la o declaraţie recentă a acestuia potrivit căreia nu va prelungi contractul cu postul american NBC pentru reality show-ul „The Apprentice”.

„Iubesc foarte mult ţara noastră, dar este o ţară care se confruntă cu o problemă gravă”, este citat Trump în acest comunicat amplu, în care îndeamnă la refacerea infrastructurii, îmbunătăţirea securităţii frontierelor, consolidarea armatei şi îmbunătăţirea situaţiei economice. „Americanii merită mai mult decât primesc de la politicienii lor, care doar vorbesc, cu toţii, fără să facă nimic”, mai afirmă Trump.

sursă: mediafax

Reclame

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: