you're reading...
GENERAL, POLITIC, social

„Sinaia Forever”, înca o bătaie de joc la adresa românilor pe DN 1

 „Sinaia Forever 2015” din acest weekend  a demonstart, încă o dată, dacă mai era nevoie, cum autoritățile, fie ele și locale,  își bat joc de zecile de mii de șoferi de pe Valea Prahovei.

222

Mii de șsoferi care au încercat, duminică,  să intre pe DN1 pentru a merge spre București au trebuit să se așeze în coloană încă de la intrarea în Predeal din cauza manifestărilor din Sinaia prilejuite de evenimentul „Sinaia Forewer 2015”. Cert este că deși  acest eveniment a fost organizat de catre autoritățile locale în centrul localității invocând existența pentru tranzitul de pe DN1 a centurii orașului, impactul real al evenimentului a fost dezastruos.

Distanța între Predeal și Sinaia a fost parcursă, duminică seara, în circa o oră și jumătate. Decizia  Consiliului local din Sinaia de a bloca circulația timp de trei zile în centrul localității pentru o manifestare care de la an la an aduce nemulțumiri  miilor de turiști de pe Valea Prahovei, manifestare care seamănă tot mai mult cu  bâlciul de la Gura Beliei, este contestată de miile de șoferi.

DN1 este o rușine națională, cu sau fară alternativa DN1A. O soluție pentru cel mai tranzitat și controversat drum din România, cu tot „ajutorul” unor evenimente ca cel din acest weekend, tot întârzie sa ne fie oferită!

Nu ne rămâne decât să strigăm în mai departe: Vrem o țară ca afară!

Reclame

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: