you're reading...
CULTURAL, ECONOMIC, GENERAL, POLITIC, social

Cine doreste defaimarea Radioului Public?

Radioul Public (Societatea Romana de Radiodifuziune) a fost saptamana trecuta  tinta unor atacuri fara precedent cu intentia clara de a aduce prejudicii acestei institutii cu traditie care s-a impus in ultimii ani prin eficienta financiara dar si prin foarte bune cifre de audienta. 

radio

Pe de o parte BNS-ul s-a asociat cu cativa angajati care au „calcat prin strachini” la Radioul Public, persoane care incearca sa isi ascunda incapacitatea profesionaa in spatele unor acuze. Sustinute de un bloc sindical care s-a erijat intr-un acuzator la adresa SRR fara a veni insa cu informatii sustinute, bazandu-se doar pe dorinta de a conduce o campanie de unificarea a TVR cu SRR, in detrimentul Radioului Public. Pe de alta parte, un sindicat care se considera aparator al jurnalistilor din Romania, ccare conduce de vreme buna o campanie sustinuta pentru defaimarea conducerii SRR, si-a reinnoit acuzatiile nefondate la adresa Radioului Public.  BNS-ul a dorit in dese randuri sa isi impuna influenta in SRR, actiuni care, potrivit surselor noastre, au fost respinse cu eleganta de actualul management al Radioului Public. Atitudine corecta ce a deranjat, a aprins arogantele unui sindicat intr-un context evolutiv care demonstreaza ca, la fel ca un Europa, sindicatele isi pierd din influenta si din putere in contextul modernizarii legistlatiei.

Miza „grupurilor de interese”: unificarea SRR cu TVR

Miza este clara: pe o piata media in plina dezvoltare, subminarea Radioului Public a devenit o actiune esentiala pentru anumite grupuri de interese. Rezultatele excelente ale SRR incomodeaza anumite posturi de radio private care au fost surclasate de audienta obtiuta de Radioul Public, audienta mare care „racaie” si alte trusturi de presa care doresc sa se impuna pe piata de radio dar sunt descurajate de eficienta SRR. Nu poti intra usor pe anumite zone atata timp cat acolo s-a impus foarte clar altcineva.
Nimeni nu se astepta ca aceasta importanta institutie puublica de presa – SRR – sa se „miste” atat de bine in piata si sa se adapteze relativ rapid la realitatea media nationala dar si internationala.

citeste mai departe articolul: portalpresa.ro

Reclame

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: