you're reading...
ECONOMIC, EVENIMENT, GENERAL, international

Peste 50 de produse românești la cel mai mare târg alimentar din lume, organizat la Köln

Untitled4

Aproximativ 50 de companii din România merg anul acesta la târgul alimentar Anuga, ce va avea loc în perioada 10-14 octombrie la Köln (Germania), aceasta fiind cea mai mare „reuniune“ a producătorilor de alimente din lume, care adună circa 6.800 de expozanţi din 100 de ţări, anunță zf.ro.

Printre companiile româneşti care vor participa anul acesta la târg se numără Transavia, Kosarom, Alka Trading, Croco, European Drinks, Unilact Transilvania sau Ocean Fish, dar şi mai multe firme care merg sub „umbrela“ federaţiei Romalimenta.

„În total vor participa la târgul alimentar Anuga 50 de companii din România. Costurile ce ţin de închirierea standurilor vor fi suportate şi în acest an de Ministerul Economiei prin programul de promovare la export“, spun reprezentanţii Romalimenta, federaţia care reuneşte cei mai importanţi actori din industria alimentară românească, o piaţă de 40 mld. lei.

La târg participă companii din panificaţie, dulciuri, snackuri, lactate, carne sau băuturi cu afaceri începând de la câteva milioane de lei şi care ajung la câteva sute de milioane de lei.

Târgurile alimentare sunt o „poar­tă“ de ieşire la export pentru producă­torii de alimente din România, fiind cea mai bună oportunitate de a încheia parteneriate cu distribuitori străini, dar şi pentru a observa noutăţile cu care vin străinii şi a aduce „know-how“ în ţară. În plus, produsele pot fi văzute de câteva mii de oameni. La ediţia precedentă, târgul a avut circa 155.000 de vizitatori din 187 de ţări.

sursă: ziarulromanesc.de

Anunțuri

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: