you're reading...
CULTURAL, GENERAL, international, JOBURI, social

O şcoală din România în topul celor mai bune şcoli internaţionale britanice din lume

Transylvania College din Cluj este singura şcoală internaţională din România nominalizată printre cele mai bune şcoli internaţionale britanice din lume. Anul acesta transylvania College  concurează pentru titlu la categoria ”British international school of the year” .

3

În competiție mai sunt înscrise alte 3 şcoli – Alice Smith School din Kuala Lumpur (Malaesia), British School in Tokyo (Japonia), şi British School din Jakarta (Indonezia), potrivit Adevărul

„Suntem onoraţi că Transylvania College este pe lista scurtă pentru premiul acordat celei mai bune şcoli internaţionale britanice din lume. Această nominalizare încununează efortul nostru de a deveni o instituţie de referinţă cu un impact major în comunitatea locală, care să contribuie la adăugarea României pe harta excelenţei în educaţie”, a declarat Ruxandra Mercea, director executiv Transylvania College

1

Organizatorul competiţiei care desemnează cele mai bune şcoli britanice din lume este TES, cea mai mare comunitate internatională a profesorilor din toată lumea cu peste 3,6 milioane de membri din 279 de ţări.

TES există de circa 100 de ani, iar săptămânal sunt descărcate online aproape 5 milioane de materiale, făcute de profesori pentru profesori.

2

”Scopul premiilor TES este de a recunoaşte excelenţa şi de a recompensa profesionalismul celor mai remarcabile şcoli independente din Marea Britanie. În cadrul acestor premii există şi o secţiune dedicată şcolilor britanice internaţionale, pe a cărei listă scurtă a intrat în acest an şi Transylvania College. Este singura categorie unde pot fi nominalizate şcoli britanice internaţionale. Juriul, format din 14 experţi din domeniu, a căutat exemple excepţionale de bună practică academică în anul şcolar 2013-2014. În urma unei evaluări complexe, care a durat circa 3 luni, fiecare secţiune a concursului a rămas cu o listă scurtă de până în 6 şcoli, anunţată pe 4 septembrie. Pentru titlul de ”British International School of the year”, pe lângă Transylvania College, anul acesta mai sunt nominalizate trei şcoli britanice internaţionale”, explică reprezentanţii Transylvania College.

sursă: adevărul

Reclame

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: