you're reading...
GENERAL, international, social

Este OFICIAL. Din 2016 se introduc mai multe zboruri noi din Romania catre 4 tari

Compania aeriana low-cost Wizz Air anunta lansarea programului de vara 2016 si introducerea a trei rute noi din Cluj-Napoca si Bucuresti incepand cu luna martie, respectiv, mai 2016, potrivit informatiilor transmise de reprezentantii companiei.

aa

Din Bucuresti, noul zbor spre Glasgow va fi inaugurat pe 21 mai si zborurile vor fi operate in zilele de marti si sambata.

Tot din Bucuresti, va fi introdus un nou zbor spre Hamburg Lubeck si va fi lansat din 20 mai, cu doua curse pe saptamana, lunea si vinerea
Noua ruta de la Cluj–Napoca spre München Memmingen va fi disponibila din 28 martie 2016, cu doua zboruri pe saptamana, in fiecare zi de luni si vineri.

Wizz Air anunta, de asemenea, cresterea frecventei pentru unele dintre rutele deja existente, cum ar fi Bucuresti si Timisoara spre Londra Luton sau Cluj-Napoca spre Nuremberg, dar si altele.

Astfel, pe ruta Bucuresti – Londra Luton vor fi 26 de zboruri pe saptamana, incepand de la 20 mai 2016, fata de 21 in prezent, iar pe ruta Timisoara – Londra Luton frecventa zborurilor va creste de la 5 la 7 zboruri pe saptamana, tot de la 20 mai 2016.
Si tot de la 20 mai 2016, pe ruta Bucuresti – Doncaster Sheffield vo ri operate 3 zboruri pe saptamana, fata de 2 in prezent.

Reteaua Wizz Air din Romania va beneficia si de o noua aeronava Airbus A321 care va spori capacitatea de transport datorita numarului mare de locuri – 230. Vara, in timpul varfului de sezon 2016, baza din Bucuresti va avea patru aeronave A320 si patru A321 care vor fi distribuite pe cele mai populare rute, cum ar fi, de exemplu, Londra Luton, Bruxelles Charleroi, Roma Ciampino si Madrid.

Cu aceasta extindere a rutelor, reteaua de zbor Wizz Air Romania numara in total 95 de rute, spre 15 tari diferite, de la 8 aeroporturi. Biletele pentru noile curse sunt deja disponibile si pot fi rezervate pe site-ul wizzair.com

Reclame

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Reclame