you're reading...
GENERAL, sanatate, social

Cum ne sunt OTRĂVIȚI copiii zilnic la școală! La Oradea 3.000 de cutii cu lapte pentru elevi, oprite de la distribuire în şcoli pentru că era stricat

Aproape 3.000 de cutii cu lapte care urmau să ajungă la elevi din mai multe şcoli din judeţul Bihor, inclusiv din municipiul Oradea, au fost oprite de distribuire de Inspectoratul Şcolar, după ce mai mulţi copii au sesizat în ultimele zile că produsul era stricat, fiind declanşată o anchetă.

aa

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Bihor, Claudiu Damian, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că s-a decis oprirea de la distriburea în şcoli din judeţ, inclusiv din Oradea, a două loturi de lapte care ar fi fost stricat.

”Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului ne-a înştiinţat că au fost depistate loturi de lapte care nu respectă normele, astfel că Inspectoratul Şcolar Judeţean a decis sistarea distribuirii a două loturi destinate unor şcoli din municipiul Oradea şi din judeţ”, a declarat sursa citată.

Problemele cu laptele au fost sesizate la Protecţia Consumatorului miercuri de către elevi şi profesori, după ce au constatat că produsul are miros şi gust specifice laptelui alterat.

Firma care a distribuit laptele a fost amendată cu 10.000 de lei de Protecţia Consumatorului.

Totodată, responsabilii de la Consiliul Judeţean Bihor şi de la Direcţia de Sănătate Publică au început o anchetă în acest caz, iar până în prezent s-a stabilit că laptele era în termenul de valabilitate, astfel că se suspectează că a fost ţinut în condiţii improprii de către distribuitor.

Purtătorul de cuvânt al CJ Bihor, Horia Carţiş, a afirmat, pentru MEDIAFAX, că cele două loturi de lapte conţineau 2.942 de cutii şi erau destinate unor şcoli din Oradea şi din comune aflate în nordul judeţului.

sursă: mediafax

Reclame

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Reclame