you're reading...
bancar, CULTURAL, ECONOMIC, EVENIMENT, GENERAL, international, JOBURI, social

In octombrie, la Brasov, o noua editie a singurului eveniment international de resurse umane din Romania

Great People Inside România, cu sprijinul Colegiului Psihologilor din România, filiala Brașov și a Asociației Psihologilor Brașoveni, în parteneriat cu Dima Consulting Group și Great Research & Development, organizează în perioada 12-13 Octombrie 2016, Conferința: „The New World of Work”, Hotel Kronwell –Bulevardul Gării, nr. 7, Brașov.

conferinta

Aflată la cea de-a XIII-a ediție, conferința face parte din seria de evenimente organizate de Profiles International România care a devenit Great People Inside, fiind singurul eveniment de resurse umane care s-a desfășurat timp de 13 ani consecutiv în România.

Evenimentul reunește peste 350 de participanti, reprezentanți ai companiilor aflate în Top 1.000 Romania’s Most Productive Companies: Top și Middle Management: CEO, CFO, Directori de VânzăriDirectori de Marketing, Manageri Resurse Umane, specialiști Recrutare, Dezvoltare, Evaluare, Diagnoză, Formare, Training, Talent Manageri din toate industriile,  reprezentanți ai autorităților centrale și locale și ai Camerelor de Comerț, psihologi specializați în domeniul psihologiei muncii, industrial-organizațional, antreprenori.

Reunind analiști, practicieni și lideri de opinie de renume mondial, programul de două zile combină în mod interesant prezentări tematice, discuții de grup, conversații îndrăznețe și oportunități de networking, cu scopul de a oferi instrumente și idei pentru creșterea productivității, valorificarea oportunităților și pregătirea pentru schimbările rapide ce au loc pe piața muncii.

Vor fi dezvăluite instrumente noi de evaluare și dezvoltare a angajaților, va fi lansată cea mai complexă platformă de Talent Management & Assessment Solutions: GR8PI – o soluție de tip cloud, configurabilă și 100% customizabilă, fiind un concept unic în industria HR.

 

Pentru înscrieri și mai multe detalii despre eveniment vă rugăm accesați pagina:

http://profilesinternational.ro/conferinta2016/

 

 

 

Reclame

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: