you're reading...
ECONOMIC, GENERAL, international, IT / TEHNOLOGIE, social

Compania Twitter este in blocaj. Fara niciun potential cumparator

twitter2.png

Saleforce.com, compania americană specializată în soluţii cloud, a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că nu va mai face o ofertă pentru achiziţia Twitter, reţeaua de socializare rămânând astfel fără niciun potenţial cumpărător, scrie agenţia Reuters.

 

În aceste condiţii, CEO al Twitter, Jack Dorsey, va trebui să găsească o altă soluţie pentru redresarea reţelei de socializare al cărei număr de membri stagnează şi care înregistrează pierderi din ce în ce mai mari din cauza competiţiei acerbe din partea altor reţele de socializare precum Facebook, Instagram sau Snapchat.

După înfiinţarea sa în 2006, Twitter a înregistrat o creştere rapidă, ajungând să aibă un rol important în ecosistemul media la nivel global.

Luna trecută, Twitter a apelat la consultanţi financiari pentru a evalua ofertele de cumpărare ale companiilor Alphabet şi Disney, care îşi exprimaseră interesul pentru achiziţia reţelei de socializare. Ambele companii au renunţat însă, Saleforce rămânând singurul potenţial cumpărător. Însă investitorii Saleforce nu au fost încântaţi de potenţiala achiziţie, preţul acţiunilor furnizorului de soluţii cloud scăzând dramatic la anunţul intenţiei de cumpărare a start-up-ului Twitter.
Astfel, Marc Benioff, CEO al Saleforce, a declarat vineri că nu va mai face o ofertă pentru cumpărarea reţelei de socializare.
Reclame

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: