you're reading...
GENERAL, HOTNEWS, international, POLITIC, social

Republica Moldova se indeparteaza de Romania. Prosovieticul Igor Dodon este noul presedinte al Republicii

igor

Igor Dodon este noul președinte al Republicii Moldova! În urma procesării a 97% din procese verbale, acesta acumulat 58,21% din voturi, iar Maia Sandu a acumulat 41,79%.

„Voi fi președintele tuturor, celor de dreapta și de stânga, celor care vor cu UE și Rusia”, a declarat prorusul Igor Dodon, după ce câștigarea alegerilor din Republica Moldova.

Acesta a felicitat-o pe contracandidata sa proeuropeană, Maia Sandu, și a promis că va lua în calcul dorințele celor care au votat-o pe aceasta. În schimb, el le-a cerut ferm să calmeze spiritele, deoarece rezultatele îl dau clar pe el învingător.

„Vreau să mulțumesc tuturor cetățenilor care mi-au încredințat viitorul lor și a acestei țări. Înțeleg responsabilitatea pe care o voi duce. Voi fi președintele tuturor, celor de dreapta și de stânga, cei care vor cu UE și Rusia. Vreau să mă adresez oponentei politice, Maia Sandu. Vreau să vă felicit pentru un rezultat foarte bun, să vă mulțumesc pentru o campanie electorală dură. Nu avem însă nevoie de ură în societate. Celor care au votat-o pe Maia Sandu: voi lua în calcul toate dorințele dvs, dar haideți să liniștim spiritele. Diferența totuși este destul de mare. Sunt gata chiar mâine să avem o întrevedere ca să rezolvăm lucrurile”, a declarat Igor Dodon.

Acesta a mai precizat că va fi inclusiv președintele moldovenilor din diaspora, deși aceștia au votat masiv pentru contracandidata sa: „stimați prieteni, vă stimez pe fiecare, chiar dacă ați votat împotriva mea. Începând de astăzi, sunt și președintele vostru. O să simțiți acest lucru”.

sursă:  agora.md.

Reclame

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: