you're reading...
ECONOMIC, GENERAL, HOTNEWS, international, POLITIC, social

Merkel bate in retragere, vrea interzicerea valului musulman

Cancelarul Angela Merkel s-a declarat in favoarea interzicerii valului musulman integral in Germania, „oriunde este legal posibil”, adaugand ca trebuie evitata repetarea crizei refugiatilor, noteaza  cotidianul britanic The Independent

musulman

 

Cancelarul german Angela Merkel și ministrul ei de interne au cerut miercuri populației să evite orice condamnare în bloc a refugiaților, după ce în ultimele zile au fost dezvăluite mai multe cazuri de violuri comise se migranți, în cazul a două dintre ele fiind vorba și de crime, transmite AFP.
‘Asemenea delicte sunt evident dramatice și trebuie investigate (…) Însă nu trebuie să tragem concluzii asupra ansamblului grupului care caută protecție’, a declarat Merkel la postul de știri N-TV. ‘Trebuie să facem această diferență la fel cum procedăm și pentru alte delicte teribile’, a adăugat ea, conform Agerpres.
Germania a primit anul trecut aproape 900.000 de migranți veniți mai ales din Orientul Mijlociu, Asia și Africa. Această politică susținută de cancelarul Merkel a avut ca efect creșterea popularității partidului extremist Alternativa pentru Germania (AfD), în special după episodul din noaptea de Anul Nou, când sute de femei au fost agresate sexual la Koln și în alte orașe germane de grupuri de indivizi care după semnalmente erau migranți.

 

„Valul musulman integral nu este acceptabil in țara noastră”, a declarat Angela Merkel, intr-un discurs sustinuț la conferinta Uniunii Crestin-Democrate de la Essen, adaugand că„Ar trebui interzis, oriunde este legal posibil”.

Cancelarul german a vorbit și despre problemele cauzate de criza refugiatilor, spunand că „o situație ca cea din vara anului 2015 nu trebuie să se mai repete”, adaugand că „Aceasta a fost și este scopul nostru declarat”.

Angela Merkel a fost realeasă, marti la Essen, in funcția de presedinte al Uniunii Crestin-Democrate (CDU), obținand 89,5% din voturile celor aproape 1.000 de delegați ai formațiunii sale politice, relatează Reuters si DPA.

Sursă foto: Michael Gottschalk/Photothek -„Two women wearing burqas in Frankfurt, Germany”

Reclame

Despre jurnaluldemaine.ro

Jurnalul de maine - Stiri - Informatii - Evenimente - | Romanian Online News Agreggator | - Stiri si noutati mai aproape de tine -

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: