Support 4 Youth Development

„Support 4 Youth Development” este o Asociatie în totalitate dedicata dezvoltarii tinerilor.

 

Scop: Scopul acesteia este de a stimula si sustine participarea activa, civica si responsabila a tinerilor la viata educationala, sociala, culturala si economica a comunitatilor în care traiesc.

Fiind o organizaie tânara, dar având în spate experienta membrilor sai fondatori în managementul si derularea proiectelor si programelor de tineret, aceasta actioneaza cu precadere la nivelul judeului Cluj si a regiunii Transilvania (România), intentionând ca pe viitor sa se extinda strategic si catre celelalte regiuni ale României.

Activitatile în jurul carora asociatia îsi concentreaza eforturile vizeaza obiective clare, precum dezvoltarea, susinerea si întarirea procesului de consiliere, informare si formare a tinerilor în context european plecând de la crearea unui mediu favorabil cresterii performanelor personale si profesionale ale acestora în cadrul comunitatilor în care traiesc. De asemeni vizeaza identificarea si combaterea în permanena a nevoilor cu care se confrunta tinerii, venind în sprijinul acestora cu o paleta larga de activitati sustenabile.

Asociatia „Support 4 Youth Development” se bazeaza în organizarea si functionarea sa pe principiile voluntariatului responsabil, automotivarii si autodeterminarii, participarii civice active, iniiativei, implicarii si cooperarii, adaptabilitatii, continuitatii, competentei, competitivitatii, prieteniei, respectului si sprijinului reciproc, democratiei, transparentei, echitatii, legalitatii, durabilitatii, dialogului social, tolerantei, multilateralitatii si nondiscriminarii.

La nivel international, Asociatia „Support 4 Youth Development” este membru, înca de la înfiintare, a United Youth Development Organisation, organizatie care numara sute de membri si care la nivel mondial lupta împotriva saraciei, a inegalitatii si a injustitiei în rândul tinerilor.

Contact:

Asociatia “Support for Youth Development”

Str. Horea, nr. 37-39, ap. 43  400202 Cluj-Napoca, jud. Cluj

Tel.: +40-364-422568

Fax: +40-364-818979

Mobil: +40-728-860568

E-mail: mma@s4yd.ro

http://www.s4yd.ro/

Reclame

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Eveniment recomandat de JURNALUL DE MAINE

Click pentru inscrirea la eveniment. Locuri limitate!

Recomandari JURNALUL DE MAINE

jurnaluldemaine recomanda reportajele digi24 "Romania furata"

URMĂREŞTE-NE PE TWITTER

SALVATI-LE VIETILE!

De astăzi JURNALUL DE MAINE  va posta in permanență pe prima pagină  un simbol al strigătului de ajutor al tuturor sufletelor nevinovate, victime ale acestui război.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: